Utolsó simítások!

Minden műtárgy, tárgyfelirat a helyén, a nyomdából már megérkeztek a gyönyörű kiállítási katalógusok és a szuperhős kártyákkal felturbózott múzeumpedagógiai kiadványok! Holnap, azaz május 10-én, délután 3 órakor pedig ünnepélyesen megnyílik az indiai kiállítás. De addig is mutatok pár képet az elmúlt napok munkáiból. Ugyanis nemcsak a kiállítás, de a hozzátartozó múzeumpedagógia is készen áll. Én is segítettem előkészülni, hiszen rengeteg dolgunk volt! Hosszú beszerzőkörutakon vagyunk túl, hátunk mögött sok-sok megtett kilométerrel, lábunk már cipővel együtt koptatott, de megvettünk mindent, amire szükség van!:)

Kihegyeztünk minden ceruzát, megtisztítottuk az ollókat, a múzeumpedagógiai szobát indiai stílusba öltöztettük…meg alaposan takarítottunk is.:)

Ahogy egy korábbi bejegyzésemben is említettem, készült rólam grafika, ami a kiállításba is bekerült, hogy kalauzolhassam az ifjú látogatókat…szóval gyertek-gyertek!:)

Mivel holnap megnyitó, ezért az utolsó simításokat magamon is elvégzem.:) Ünnepi szárím anyagát már korábban kiválasztottam, amiből pompás ruha készült nekem, egy nap múlva már láthatjátok, hogy mennyire szép!

A holnapi viszontlátásra!

ruhauzletben

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Powered by WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: