A Kiscell Múzeum, Isztambul

A Kiscell Múzeum, Isztambul

Isztambul történelmi központjában található a Kiscell Múzeum kiváló hely, ahol megnézheti, érdekli ez a csodálatos város történelmi kultúrája és építészete. A múzeum a történelmi városi épület első emeletén található, és balra, amikor belépsz a múzeumba. Meg fogja találni, hogy a múzeum több részre oszlik, és ez magában foglalja a török ​​részleget is. Itt találja a legjobb power stars slot, van ideje beszereznie!

A múzeum több részre oszlik, amelyek tartalmazzák az ókori történelem szekciót, a Modern korszak szakasz, a modern művészet szakasz és a modern művészet és építészet szakasz. Ezek a részek egyedülálló történetet mutatnak be Isztambul városának különböző kultúráiról. Mivel a múzeum egy ősi épületben található, rájössz, hogy fel van osztva felső és alsó szintre. A felső szinten van egy ajtó, amely a múzeum bejárata felé nyílik. Itt találja a legjobb 10 euro bonus ohne einzahlung casino 2021, van ideje beszereznie!

A múzeumot, a híres építész, Zaha Hadid, 1908-ban nyitotta meg. Ez az építész a 19. században figyelemre méltó építész és tervező volt. Legjelentősebb munkája a híres isztambuli Kék mecset. A múzeum egy nagyon nagy és lenyűgöző épületben található, és sok különböző részre oszlik. A felét felosztja a múzeum bejárata, és két részre osztja, amelyeket lépcső választ el egymástól. A legjobb ajánlat a szerencsejátékosok számára heart of vegas pokies. Na gyere. Fokozott esély a nyerésre!

A múzeum csodálatos hely, amellyel láthatja magát. sétáljon, és rájössz, hogy a múzeum különböző részei különféle részekre vannak osztva, ahogy a múzeumot sétálod. Ha érdekli Isztambul különböző kultúráinak története, akkor látja, hogy a múzeum remek hely a látogatásra. Ez a múzeum jó képet ad arról is, hogy miként néztek ki Isztambul különböző kultúrái a múltban.

Ezen különféle kultúrák történetén kívül megtalálja hogy a múzeum számos tárgyat tartalmaz a világ minden tájáról, amelyeket megnézhet. Ide tartoznak a híres török ​​figurák. Azt is látni fogja, hogy számos különféle tárgy található, beleértve a könyveket, kéziratokat és érméket, amelyeket Isztambul különféle civilizációi hagytak el.

A mecsetek szintén egyek a legismertebb múzeumok Isztambulban, és egy épületben helyezkednek el, amely a múzeumhoz kapcsolódik. Maga a múzeum egy olyan épületben található, amely a régi város része. Az épületek a terület nyugati és keleti oldalán helyezkednek el, amelyek a történelmi negyed körül helyezkednek el. Meglátod, hogy ez a múzeum jobb oldalon van, amikor bemész a területre, és jobb oldalon található, amikor kilép a területről.

A Múzeum remek látogatási hely, ha érdekli a város történelme. Tanulhat a város különböző részeinek építészetéről. A múzeum körüli séta során látni fogja, hogy a múzeum nagyon szép. A múzeum különféle szekciói jól megtervezték és elviszik Önt csodálatos környezetükben.

A múzeum remek hely a látogatásra, ha érdekli a különböző kultúrák megismerése. amelyek az Isztambul területén találhatóak. Ez egy remek hely annak megtekintéséhez, hogy érdekli-e Isztambul történelme. Megállapíthatja, hogy a múzeum a világ egyik legjobb múzeuma, és látni fogja, hogy ez egy remek hely a különböző civilizációk történetének megismerésére, amelyek ebben a csodálatos városban találhatók. Ha többet megismer az Isztambul területén található történelemről, rájön, hogy a múzeum remek hely a látogatáshoz.