Az Iparművészeti és Tudományos Múzeum

Az Iparművészeti és Tudományos Múzeum

A Cincinnati belvárosának szívében található Iparművészeti és Tudományos Múzeum a hallgatók számára széles kurzusválasztékot kínál. A hallgatók választhatnak olyan hagyományos osztályok közül, mint például a könyvelés, az üzleti élet, az ápolás, az információs technológia, a táplálkozás és még sokan mások. Ezek az osztályok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy megszerezzék a megbízóleveleket, hogy elősegítsék a munkaerőt és segítsenek jövőjükben. Ezen túlmenően ezeket a kurzusokat karrier-specifikusnak tekintik, és képesek lesznek segíteni a munkakeresésben, abban az esetben, ha a hallgató nem képes társult diplomát szerezni egy négyéves intézményben. Itt találja a legjobb power stars slot, van ideje beszereznie!

A program kiválasztásának első lépése annak meghatározása, hogy melyik mezőre kíván összpontosítani. A legtöbb hallgató a programot egy adott terület iránti érdeklődés alapján választja meg. Például, a hallgatók választhatnak egy marketingre összpontosító kurzust, vagy választhatnak egy táplálkozással foglalkozó kurzust. Itt találja a legjobb 10 euro bonus ohne einzahlung casino 2021, van ideje beszereznie!

A program hallgatóinak lehetősége van arra is, hogy adott időkeret kiválasztása a program befejezéséhez. A hallgatóknak diplomájuk megszerzése előtt teljesíteniük kell az összes kurzus munkát, és írásbeli tesztet kell teljesíteniük. A hallgatóknak általában az osztályok elvégzését két év alatt kell elvégezni, bár sokan négy év alatt képesek teljesíteni diplomájukat. A legjobb ajánlat a szerencsejátékosok számára heart of vegas pokies. Na gyere. Fokozott esély a nyerésre!

Az egyetem ad otthont egy művészeti gyűjteménynek, kezdve: történelmi remekművek a kortárs művekhez. A hallgatók választhatnak egy főt, amely lehetővé teszi számukra a művészetetörténet, a modern művészet, vagy ezek kombinációjának és a hagyományos művészeti fokozatnak a képzését. Ezenkívül a hallgatók bármely más területen is folytathatnak kurzusmunkát, mindaddig, amíg az megfelel a választott program követelményeinek. A hallgatók választhatnak olyan programot, amely az emberi test vagy az építészet tanulmányozására összpontosít.

A hallgatók számára egyéb lehetőségek olyan program, amely lehetővé teszi számukra, hogy múzeumban vagy galéria, miközben megszerezte a diplomát. Ez lehetővé teszi a hallgató számára, hogy megismerje a műalkotás történetét, és olyan környezetben dolgozzon, ahol a művész képes volt létrehozni. Ezenkívül ezek a programok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy sokkal jövedelmezőbb jövőben magasabb fizetést kapjanak.

Az Iparművészeti és Tudományos Múzeum programjai számos főiskolán elérhetők. A hallgatók az egyetemi weboldalon megtekinthetik az ezeket a programokat kínáló iskolák teljes listáját, amely a Cincinnati Egyetem weboldalán is megtalálható.

Az egyetem egy remek hely a hallgatók számára, hogy különféle tárgyakat tanuljanak. A tanfolyamok olyan témákat tartalmaznak, mint például az üzleti élet, a matematika, az ápolás, az informatika és az információs rendszerek. Számos más tantárgyat is kínálnak, ideértve a természettudományra, a mérnöki munkára és a környezetre összpontosító kurzusokat is.

A hallgatóknak fel kell készülniük arra, hogy egy tantárgy széles skáláját lefedő kurzust vegyenek igénybe, ha kurzust vesz ezen az egyetemen. A kurzusokat könnyen megtanulható és érthető módon tanítják, a hallgatók pedig diplomával és új karriert kereshetnek idő alatt.

Művészeti Tanszék A történelem az egyetem egyik legnépszerűbb osztálya. A hallgatók képesek lesznek megismerni a művészet különféle történelmi és társadalmi aspektusait. Ez magában foglalja a művészet történetének teljes tanulmányozását, ideértve a világ minden tájáról létrehozott különféle művészeti típusokat, valamint az ezeket a műalkotásokat alkotó művészek történetét.

A hallgatók dönthetnek úgy is, hogy a Művészet és Tervezés Tanszékén szerezzenek egyetemi diplomát a Művészetek és Tudományokért. Ez a nagy hangsúly a tervezés tanulmányozására és a művészetnek a tervező világban történő felhasználására összpontosít. A hallgatók megismerik a művészet világának történetét, valamint a különböző művek és források felhasználását, amelyek a legjobb műalkotások készítéséhez szükségesek. in Business Management képes lesz szakosodni az üzleti adminisztráció területén. A hallgatók képesek lesznek gyakorlatot bevezetni egy másik üzleti vállalkozásban is. Ezeknek a gyakorlatoknak egy része a világ egyik vezető vállalatánál fog tartani. A hallgatók ezen a területen kereshetnek diplomát olyan üzleti tárgyak tanulmányozásával, köztük a marketing, az üzleti jog és a menedzsment. A hallgatók befejezése után képesek lesznek kurzusokra járni, amelyek elősegítik őket karrierjük során.